Registrering på mange nettsider

Hvordan vinner du mer med utenlandske bookmakere? Vi har allerede prøvd å besvare dette spørsmålet flere ganger. Det som er av interesse når det gjelder fans og spillere av sports betting er et det er flere måter du kan bruke for å øke inntekten din. Vi gjør alt mulig for å finne metoder som passer til deg, dine midler og dine mål. I dag skal vi vise at å opprette spillekontoer hos flere bookmakere kan hjelpe deg til mer overskudd.

Hvorfor opprette kontoer på forskjellige bookmakeres nettsider?

Hvis du registrerer hos flere utenlandske online sports betting nettsider vil du øke sjansene dine til å vinne. Men hvorfor er det ? Vi forteller deg her.

Valget er nøkkelen

Doble inntekten med et vinnende veddemål

Det kan bli litt risikabelt, men hvis du har selvtillitten nok til det du vil satse på kan du satse på samme veddemål på flere sports betting nettsider samtidig. Det spørs om du har evnen til å velge en value bet og hvor høy tilgjengelige odds er. For å komme i overskudd kan det hende at du vil satse på motsatt utfall på en annen bookmaker enn da du satset første veddemålet! Da blir det ingen risiko! Det noteres at noen bookmakere som 1xbet har den slags garanti.

Satse bare på beste odds

Hvis du har kontoer hos flere bookmakere kan du velge odds som passer deg best (stort sett oddsen some r størst!). Vi ser noen ganger store forskjell fra en utenlandsk bookmaker til en annen. Derfoe er det best å ha kontoer på flere! I tillegg, hvis du opprette flere spillekontoer kan du satse på et stort utvalg av forskjellige veddemål som blir mindre kjedelig og kan utvide din spillopplevelse.

Samle på flere bonuser

Gamblere med lite budsjett er interessert i å opprette flest mulige spillekontoer. Hvis de fyller vilkårene til en bonus kan de ta den og begynne å spille med større bankroll. Som en online sports betting spiller må du holde deg oppdatert når det gjelder de siste tilbudene fra eller bookmakerne, særlig fordi bonuser kan berike deg veldig fort.

Og hvis du bruker megler?

Hvis du bruker en sports betting megler...Tja...la oss bare si at...du har forstått alt vi har prøvd å lære deg ! Du vil faktisk, ved å opprette en konto hos en megler, ha automatisk tilgang til mange forskjellige nettsteder ; megleren skal fullføre alle skritt på transaksjoner i ditt navn. Det er en lett måte å benytte bookmakernes beste tilbud fra kun en konto og det blir også bra service (statistikker, oppfølgning, høye innsatsgrenser…).

 • 1XBET
  Fantastisk odds, veldig stort utvalg, vinnere akseptert…Bookmaker som aksepterer norske gamblere uten å måtte ljuge om adressen![+]
 • 22BET
  Ny bookmaker som tilbyr høye odds, veldig lett å bruke, med en stor bonus og aksepterer norskeren.
 • MELBET
  En utmerket operatør, ikke kjent ennå, men med alt: høye odds, bonus hver dag, live-spill, streaming ... Norske spillere er velkommen[+]
 • BET IN ASIA
  Veldig komplett, det tillater å bruke Mollybet. Gir også tilgang til 9wickets (kopi av Betfair for trading). Nordmenn er akseptert.[+]
 • ASIAN CONNECT
  Troverdige megler…lett å bruke…Tilbyr Pinnacle og Sbobet…Norske spillere akseptert.[+]

Vi gir deg midline til å bli rikere