Velge riktige sport

Hvilken sport burde du satse på for å vinne mer penger på sports betting? Det er et spørsmål som ofte stilles i gambling verden og noe som vi blir spurt gang på gang. Det er viktig å påpeke at spillere som først besøker online bookmakere er fristet til å satse på alt : fotball, basketball, rugby, tennis, formel 1 og hockey ; det er mange muligheter til å vinne penger på sport på utenlandske betting nettsider. Men, for å vinne mest på en online bookmakers nettsted er det viktig å fokusere på disse tre viktige punkter. Vi skal se litt nærmere på dem her.

Det er en disiplin for alle

Velg en sport du har lidenskap for

Å velge en sport du har lidenskap for er veldig viktig av to store grunner. For det første er det viktig med lidenskap fordi du skal aldri bli lei av det du driver med og du skal fortsette å være ekstremt fokusert etter flere år av å se på gambling nettsider.

Det andre punktet som gjelder for gambling entusiaster, uansett deres utvalgte sport, er at det er viktig å ha bra kunnskap. Dette er veldig viktig når det gjelder sports betting. Hvis du kjenner en sport veldig godt er det mye lettere å tippe utfallet til en kamp på mer nøyaktig vis. Det kan ikke bli sagt av en nybegynner eller noen som satser helt tilfeldig!

Benytt mulighetene som fines i sporten

Kunnskap er veldig viktig men selv det gir ingen garanti at du kan tjene et levebrød av utenlandske sports betting. Det er faktisk veldig viktig å benytte muligheter som presenterer seg, å vite når et veddemål gir valuta for penger og er en value bet, og ha i hvert fall litt forståelse over hvordan betting nettsider funker. Dette er sant i at du hadde aldri satset på MMA på samme måte som på baseball, for eksempel.

Å vite hva som er bra odds på en hendelse kan ta litt tid, samme det med å kunne forskjell mellom spennende kamper og de uten betydning. Ti log med å velge riktige sport kan ta litt tid. For å vinne penger hos en bookmaker må du være forberedt til å lære mye – det er ikke snakk om bare lykke og hell.

Hvordan å komme i overskudd

Det tredje og siste punktet handler om å komme i overskudd på sports betting nettsider. Du må tenke om du har muligheten og pengene til å tjene nok penger av det og få tilbake et rimelig beløp etter det du har investert i det lange løp. Hvis du har tro på dine evner til å vinne burde du ikke har for mye bekymringer ved å få det til. Men hvis du er skeptisk om du kan tjene nok penger av det må du kanskje vurdere om den sporten du har valgt er den riktige for å tjene et levebrød.

Du må teste ved å satse på flere forskjellige sport. Se på statistikk som gjelder for kamper eller arrangementer og se på så mye sport som mulig for å analysere og finne trender. Fortsett med det for et par uker for å se om sporten er riktig for deg. Du er den eneste som vet om den er riktig for deg, og alt som gjenstår å gjøre for deg etter det er å tilpasse ditt livstil etter det.

 • 1XBET
  Fantastisk odds, veldig stort utvalg, vinnere akseptert…Bookmaker som aksepterer norske gamblere uten å måtte ljuge om adressen![+]
 • 22BET
  Ny bookmaker som tilbyr høye odds, veldig lett å bruke, med en stor bonus og aksepterer norskeren.
 • MELBET
  En utmerket operatør, ikke kjent ennå, men med alt: høye odds, bonus hver dag, live-spill, streaming ... Norske spillere er velkommen[+]
 • BET IN ASIA
  Veldig komplett, det tillater å bruke Mollybet. Gir også tilgang til 9wickets (kopi av Betfair for trading). Nordmenn er akseptert.[+]
 • ASIAN CONNECT
  Troverdige megler…lett å bruke…Tilbyr Pinnacle og Sbobet…Norske spillere akseptert.[+]

Vil du vite hvordan du kan vinne mer?