Satser på rasjonelt vis

Visste du at 97% av gamblere taper på sitt første veddemål? Ja, det stemmer – 97%! Er du blant de som har opplevd den skuffelsen? En som har satset mye uten å få gevinst på investeringen sin ? Ditt håp om å vinne stort på utenlandske sports betting er ikke fortapt. I denne seksjonen skal vi vise deg hvordan å satse på rasjonelt vis kan gjøre en forskjell.

En fotballspiller tenker

Sportsspill: en spill av ufullstendig informasjon

Sports betting, som poker, en en spill av ufullstendig informasjon: gambleren har ikke all nødvendige informasjonen for å ta de beste avgjørelsene. Hvis gamblerenen fullfører ikke langvarige etterforskning kommer han ikke til å vite hvordan spillerne har det før en kamp, hva som står på spill eller spillernes tankegang. Og akkurat som med noen kortspill vet ingen utfallet før kampen blir spilt ! Mer enn det : resultatet eksisterer ikke!

Videre kan vi si at sports veddemål, for eksempel, er det motsatt av nedelag. Når det kommer til nederlag kan vi ikke lese motstanderens tanker, vi vet ikke hva slags skudd de kommer med ; vi kan prøve å spå og studerer dem. Er det rettferdig å si at sports betting bare er sjansepill som trenger hell og lykke ? Selvfølgelig ikke.

Å vinne med krone eller mynt mot å vinne på rasjonelt vis

Ingen tilskuer hadde satset alt de hadde på konto på vinneren av en kamp. Hverken den største fotballspesialisten eller en storspiller på en sports betting nettside ville satse alle pengene sine på en enkel kamp. Hvorfor ikke det ? Fordi i dette området hvis alle hadde sterke følelser om utfallet til kampen er de ikke an del av nøyaktige vitenskap.

I virkelighet og for å kunne vinne hos utenlandske bookmakere må man unngå dårlig informasjon, slutt å tenke på det som sjansespill og integrere kunnskap med statistikk, akkurat som man ville gjort med poker. Sannheten er at du trenger en langtids plan for å kunne vinne på sportsspill.

Hvordan satser du på rasjonelt vis?

Å satse på rasjonelt vis betyr å ikke satse impulsivt og at du må legge følelsene dine til side. Det betyr også at du må alltid tenke på budsjettet ditt, selv i tøffe tider. Som du kanskje allerede vet er det anbefalt å ike satse mer enn 5% av bankrollen din på en kamp. Prøv å huske dette hvis du vil øke det du har på kontoen ved å spille på utenlandske sports betting nettsider. Som siste råd skal du aldri satse på ditt favorittlag fordi det kommer til å påvirke analysen din. Hvis ikke du lykkes kan du prøve å satse på kamper i land som du ikke er så godt kjent med ; det blir bra trening.

 • 1XBET
  Fantastisk odds, veldig stort utvalg, vinnere akseptert…Bookmaker som aksepterer norske gamblere uten å måtte ljuge om adressen![+]
 • 22BET
  Ny bookmaker som tilbyr høye odds, veldig lett å bruke, med en stor bonus og aksepterer norskeren.
 • MELBET
  En utmerket operatør, ikke kjent ennå, men med alt: høye odds, bonus hver dag, live-spill, streaming ... Norske spillere er velkommen[+]
 • BET IN ASIA
  Veldig komplett, det tillater å bruke Mollybet. Gir også tilgang til 9wickets (kopi av Betfair for trading). Nordmenn er akseptert.[+]
 • ASIAN CONNECT
  Troverdige megler…lett å bruke…Tilbyr Pinnacle og Sbobet…Norske spillere akseptert.[+]

Andre ressurser for å hjelpe deg til å vinne mer