Alltid sats kun en porsjon av din bankroll

Sånn at du kan vinne mer penger på online sports betting nettsider, trenger du å vite det nøyaktige belåøpet du skal satse på ditt veddemål, med målet av å vinne mest mulig.Hvordan regner du ut beløpet ? Hvordan øker du sjansene dinr til å tjene en formue uten å bli blakk ? På denne siden forklarer vi hvordan å satse en porsjon av din saldo kan hjelpe deg å vinne på utenlandske bookmakeres nettsider (og også på de som er lovlige i Norge).

Vet hvordan du administrerer pengene dine

Å passe på din bankroll er viktig

Akkurat som i poker og andre online gambling spill er pengene som brukes på sports betting noe sm må passes på. Det er ikke anbefalt å risikere mer enn 5% av din bankroll på en kamp. Bruk matematikk og dele opp saldoen din som en regnskapsfører. For å vinne på utenlandske sports betting må du begynne med å unngå risikoen av stortap ! Målet til sports betting er å vinne mer enn du taper over lang tid…men hvordan får du det til?

Hvordan bestemmer du veddemålstørrelse?

Du kan bestemme størrelsen til veddemålet ditt på tre forskjellige måter. Disse kan du lese om her og deretter kan du prøve metoden som du er mest komfortabel med.

Metod 1: Kelly Kriterium

Kelly kriteriumet lar deg regne ut veddemålstørrelse basert på en formel, som gir resultat i form av en prosentandel. Formelen er:

((C x R) -1) ÷ (C – 1)

I denne ligningen representerer C oddsen som du finner på en utenlandsk sports betting nettside og R er gamblerens regning av en mulig seier. La oss si at du ville vedde på en kamp mellom Federer og Nadal (ike så originalt). Etter din mening har Federer en 40% sjanse av å vinne. Bookmakerens odds er 3,00.

((3 x 0,4) - 1) ÷ (3 - 1) = 0,1

For å regne ut den riktige prosentandelen må du ganger resultatet med 100. På dette eksemplet ser vi at du bør satse 10% av din bankroll.

Metod 2: Konfidensindeks

Det er en annen metod som kan brukes for å regne ut veddemålstørrelse. Det involverer å sett en konfidensindeks av mulige suksess til utfallet du har velgt. Ved å bruke indeksen kommer du til å vite nøyaktig hvor mye du skal satse. La oss si at du har €1.000 og du gjetter at Federer har enn 9 :10 sjanse av å vinne.

Siden du satser aldri mer enn 5% av din saldo på en gang har du muligheten til å bruke €50 på en sveitsisk seier. Med konfidensindeks av 9 :10, betyr det at du ikke skal satse mer enn 4,5% av saldoen din, som i dette tilfellet er litt over €9.

Metod 3: størrelsen av odds

Den siste metoden er både effektiv og logisk. Jo større oddsen (da muligheten til utfallet er lavere), jo mindre satser du – det er en selvfølge ! Her regner du ut hvor mye som skal satses i forhold til oddsen. Du skal satse mer jo nærmere oddsen er til 1,00 i og med at utfallet er mer sannsynlig. Hvis oddsen er nærmere til 3,00 bør du ikke satse fordi utfallet blir mer usannsynlig.

 • 1XBET
  Fantastisk odds, veldig stort utvalg, vinnere akseptert…Bookmaker som aksepterer norske gamblere uten å måtte ljuge om adressen![+]
 • 22BET
  Ny bookmaker som tilbyr høye odds, veldig lett å bruke, med en stor bonus og aksepterer norskeren.
 • MELBET
  En utmerket operatør, ikke kjent ennå, men med alt: høye odds, bonus hver dag, live-spill, streaming ... Norske spillere er velkommen[+]
 • BET IN ASIA
  Veldig komplett, det tillater å bruke Mollybet. Gir også tilgang til 9wickets (kopi av Betfair for trading). Nordmenn er akseptert.[+]
 • ASIAN CONNECT
  Troverdige megler…lett å bruke…Tilbyr Pinnacle og Sbobet…Norske spillere akseptert.[+]

Finn andre vinnemetoder!