Knowing how to discover reliable betting opportunities

Velge veddemål med lav risiko

Å satse uten risiko er en av de beste måtene til å tjene penger på utenlandske sports betting. Det finnes en kategori av veddemål, surebet, som lar deg satse på en kamp med sterk potensial uten så veldig mye risiko. En surebet er basert på forskjellige faktorer som odds og mulige gevinster.

En tennisspiller

Surebet, eller å satse med sikkerhet

Billetter som faller fra himmelen

Veddemål som er 100% sikre faktisk finnes og de heter surebets. Ved å stole på enkel matematisk beregning kan vi se forskjellen mellom odds som er tilbudt av to eller tre utenlandske bookmakere. Forskjelene varierer mye på grunn av sporten, tilgjengelighet og flere andre faktorer.

Utena t spillerne vet om det er det tusenvis av surebets som er tilgjengelige hver dag på sports betting nettsider i Norge og i utlandet. Mange trodde at surebets hadde forsvunnet, men det har de ikke og de illater spillere å tjene lønn eller få endene til å møtes. Vi skal nå kikke nærmere på dette.

Kunsten av å definere sikkerheten til et veddemål

For det første trenger du å finne samme kamp på flere forskjellige bookmakeres nettsider og notere oddsene. Da dividerer du 1 med oddsene og hvis resultatet er lavere en 1 har du funnet en surebet. Du kan da prøve lykken uten å nøle.

Eksempel:

Norge og Spania spiller mot hverandre i en av cupspill rundene i VM. Bookmakere har følgende odds:

 • Bookmaker X: 1,20 (seier til Norge) - 4,00 (uavgjort) - 3,10 (seier til Spania)
 • Bookmaker Y: 1,50 (seier til Norge) - 3,50 (uavgjort) - 2,80 (seier til Spania)

Vi starter ved å finne de beste oddsene til alle tre utfall ho salle bookmakerne, og da beregner vi sånn : calculation:

 • (1/best odds på norsk seier) + (1/best odds på uavgjort) + (1/best odds på en spansk seier)

Det blir:

 • (1/1,50) + (1/4,00) + (1/3,00) = (0,66 + 0,25 +0,32) = 1,23

Her ser vi at å tippe utfallet i kampen England mot Spania er ikke sikkert fordi resultatet av beregningen er mer enn 1.

Finn surebets på lett vis

Det blir selvfølgelig ikke gøy å beregne hvert veddemål for sikkerhet. Det kunne tatt mange dager å fullføre ! Den beste måten å finne surebets på utenlandske sports betting nettsider er å bruke et verktøy, også kjent som en ‘robot’. En robot analyserer oddsene i sanntid og gir deg en kalkulator for å hjelpe deg å dele opp veddemålene dine. Det må noteres at mange av disse verktøyene ikke er gratis. Til slutt, vær obs på at surebets finnes kun på utenlandske bookmakere fordi godkjente bookmakere har ofte samme odds.

 • 1XBET
  Fantastisk odds, veldig stort utvalg, vinnere akseptert…Bookmaker som aksepterer norske gamblere uten å måtte ljuge om adressen![+]
 • 22BET
  Ny bookmaker som tilbyr høye odds, veldig lett å bruke, med en stor bonus og aksepterer norskeren.
 • MELBET
  En utmerket operatør, ikke kjent ennå, men med alt: høye odds, bonus hver dag, live-spill, streaming ... Norske spillere er velkommen[+]
 • BET IN ASIA
  Veldig komplett, det tillater å bruke Mollybet. Gir også tilgang til 9wickets (kopi av Betfair for trading). Nordmenn er akseptert.[+]
 • ASIAN CONNECT
  Troverdige megler…lett å bruke…Tilbyr Pinnacle og Sbobet…Norske spillere akseptert.[+]

Vil dyu tjene mer?