Bruk av utenlandske bookmakers bonuser

Du kan benytte en utenlandsk bookmakers bonus og det er noe vi anbefaler som kan øke det du tjener på online sports betting. Men vær forsiktig, fordi vi anbefaler sterkt å opprette en spillekonto hos en utenlandsk bookmaker eller megler. Hvorfor det ? Fordi tilbudene fra disse ekspertene i sports betting er mye mer attraktive enn de fra Norsk Tipping.

Per i dag tilbyr selskap som AsianConnect deg en første innskuddsbonus av 20% opp til et maks beløp av €200. Tenk hvor mange veddemål du kunne satse på med en ekstra €200 i lommen! Bookmakere som opererer i Norge er sjanseløse mot disse tilbudene, kommersielt sett. Det er derfor vi anbefaler nettsider som vi har testet selv og som kan stoles på som vil tillate deg til å bli rik. La oss nå kikke på noen av bonusene som er tilgjengelige fra utenlandske bookmakere!

Flere og flere bonuser

Pengene tilbake fra tapte veddemål

Å få penger tilbake fra et tapt veddemål kan være helt risikofritt eller det kan følge med noen spillevilkår, men det er en veldig vanlig bonus til nye kunder hos en utenlandsk bookmaker. Dette tillater deg å satse på noe og ikke tape. Som regel må pengene du får tilbake satses på et nytt veddemål. Hvis du vinner på veddemålet blir det lov å ta pengene ut fra spillekontoen din. Den slags bonus er veldig populær med nybegynnere.

Innskuddsbonus

Innskuddsbonuser er et must for kunder og er gitt ut av de fleste online gambling nettsteder (sports betting, poker og kasinospill inkludert) for å ønske nye spiller velkommen. Denne bonusen er en prosentandel av ditt første innskudd. Hvis du legger inn €100 på spillekontoen din og det er en 100% første innskuddsbonus får du €100 på din konto ! Vanligvis er det spillekrav og utenlandske bookmakere vil at du skal satse hele beløpet du setter inn før bonusen blir kredittert.

Gratis veddemål

Selv om det er sjeldent sett er freebet en av de mest attraktive veddemålene. Vanligvis når du bruker din freebet bonus, skal kontoen din kun bli kredittert med overskudd og ikke innsatsen. For eksempel, hvis du satser €50 på en Real Madrid seier mot FC Barcelona på odds av 1,5 og veddemålet vinner, får du €25 på kontoen istedenfor €75.

Bonusblanding

En bonusblanding er egentlig en kombinasjon av flere typer bonus. Det er en hyggelig overraskelse for nybegynere å få en bra bonuspakke før de tar sine første skritt inn i utenlandske sports betting miljøet.

 • 1XBET
  Fantastisk odds, veldig stort utvalg, vinnere akseptert…Bookmaker som aksepterer norske gamblere uten å måtte ljuge om adressen![+]
 • 22BET
  Ny bookmaker som tilbyr høye odds, veldig lett å bruke, med en stor bonus og aksepterer norskeren.
 • MELBET
  En utmerket operatør, ikke kjent ennå, men med alt: høye odds, bonus hver dag, live-spill, streaming ... Norske spillere er velkommen[+]
 • BET IN ASIA
  Veldig komplett, det tillater å bruke Mollybet. Gir også tilgang til 9wickets (kopi av Betfair for trading). Nordmenn er akseptert.[+]
 • ASIAN CONNECT
  Troverdige megler…lett å bruke…Tilbyr Pinnacle og Sbobet…Norske spillere akseptert.[+]

Vil du tjene mer?