En begynnelse på utenlandske sportsspill

Du er klar til å ta første steg og registrere deg på en utenlandsk sports betting nettside. Som mange andre gamblere har du blitt skufet over utvalget til norske bookmakere. Sports betting nettsteder som Norsk Tipping tilfredsstiller deg ikke. Det du trenger er å kunne vinne mye penger ved å satse på bedre odds. Da har du skjønt at utenlandske sportsspill er den beste muligheten for å få det til.

På vår nettside skal vi bekrefte at det er den riktige avgjørelsen. Men vi er ikke her for å friste deg til å bruke alle sparepengene dine. I denne seksjonen skal vi gi deg en generell oversikt av viktige informasjon som har med utenlandske sports betting å gjøre [+]. Vi skal også prøve å gi innsikt og relevans til alt om utenlandske sports betting. Vi skal gi deg midlene til å vinne mer uten å bruke mer penger enn du vanligvis ville gjort. Til slutt skal vi hjelpe deg å finne de beste bookmakerne og meglerne sånn at du kan driver med det du er mest glad i.

Vi anbefaler

Hvorfor vedder man på utenlandske sport?

Det finnes flere grunner [+] for at du vil satse på sports betting nettsteder utenfor Norge. For det første er det grunnen til at det ikke er noen ordentlige bookmakere i dette landet. Loven i Norge er sånn at det blir aldri store gevinster til spillere, i motsetning til det som er vanlig i utlandet. I tillegg tilbyr internasjonale sports betting meglere et stort utvalg av odds og sport til sine brukere, så valget er egentlig ganske lett.

Hva er fordelene?

Muligheten til å satse penger på mange forskjellige kamper over hele verden, sjansen til å satse på mye bedre odds, bonuser og kampanjer, at du ikke skal få spillekontoen stengt, at innsatsen kan bli mye høyere… fordelene til utenlandske sports betting [+] er mange. Alle skal finne noe som passer til smakene sine.

Hvordan registrerer jeg?

Vet du ikke hvordan du kan opprette en spillekonto hos en utenlandsk bookmaker eller megler? Det er ingen grunn til bekymring! Vi gir deg opplæring på utenlandske sports betting [+] som forklarer alle nødvendige steg. Vi skal også forklare de beste betalingsmidlene å bruke sånn at du kan lett ta penger ut fra spillekontoen din. Og hvis du bor i Norge forteller vi hvordan du kan satse hjemmefra med total konfidensialitet og sikkerhet.

 • 1XBET
  Fantastisk odds, veldig stort utvalg, vinnere akseptert…Bookmaker som aksepterer norske gamblere uten å måtte ljuge om adressen![+]
 • 22BET
  Ny bookmaker som tilbyr høye odds, veldig lett å bruke, med en stor bonus og aksepterer norskeren.
 • MELBET
  En utmerket operatør, ikke kjent ennå, men med alt: høye odds, bonus hver dag, live-spill, streaming ... Norske spillere er velkommen[+]
 • BET IN ASIA
  Veldig komplett, det tillater å bruke Mollybet. Gir også tilgang til 9wickets (kopi av Betfair for trading). Nordmenn er akseptert.[+]
 • ASIAN CONNECT
  Troverdige megler…lett å bruke…Tilbyr Pinnacle og Sbobet…Norske spillere akseptert.[+]

Online utenlandske sports betting blir ikke lenge et mysterium!

Sjekk følgende seksjoner, få det meste ut av din utdanning og lær mer: