Hvordan satser man på kamper utenfor Norge?

I vår guide til utenlandske sportsspill, diskuterer vi en veldig viktig sak : hvordan satser man på utenlandske sport hvis man bor i Norge ? Vi har sett i en tidligere seksjon at det å satse penger på nettsteder utenfor jurisdiksjonen til den norske staten er ikke farlig for spillerne. Det er faktisk mulig å satse penger på en .com nettside. Men hva skjer hvis nettsiden er blokkert i Norge ? I denne seksjonen gir vi deg tekniske midler for å overvinne sånne situasjoner.

En fotballspiller slår en ball

Hvorfor kan man ikke spille/vedde fra Norge?

Bookmakere som opererer i utlandet og utenfor jurisdiksjonen til den norske staten har egentlig ikke lov til å tilby sine tjenester til norske spillere og det er umulig å komme inn på nettsiden deres. Det er ikke engang mulig for spillere å registrere seg hvis du bor i Norge. For å kunne vedde på nettsider som Betfair eller Bet365 er det et par løsninger : du kan bruke en VPN eller satse gjennom en sports betting megler.

Hvordan satser man på en utenlandsk sports betting nettside?

Som vi sa i siste avsnitt, finnes det to løsninger for de som vil satse hos en utenlandsk bookmaker. Vi ser litt nærmere på disse.

Gambling hos en utenlandsk bookmaker med en VPN

Man kan lett spille på utenlandske sports betting nettsider fra Norge ved bruk av en VPN. VPN står for Virtual Private Network og det tillater spillere å gjemme sin IP-adresse. Når datamaskinen er koblet til en VPN kan du overgå visse begrensninger. Enkelt sagt lar en VPN deg komme inn på en sports betting nettside ved å simulere at du befinner deg i et annet land enn Norge.

Det bør noteres at en VPN er en fantastisk løsning for de som vil satse på sport og du betaler for tjenesten. Du kan bruke en gratis VPN, men de er ikke alltid til å stole på. Det du ikke vil er å ikke kunne komme inn på din favoritt sports betting nettside noen gang og hvis du ljuger om adressen din kan det hende at spillekontoen kan bli låst og du mister alle pengene på spillekontoen din.

Bruke en sportsspill megler

En sports betting megler er en nøkkelløsning for å kunne bruke online sports betting sider som finnes utenfor Norge. Megleren lar deg kontakte sports betting spesialister : de velger klientene sine basert på diverse kriterier. Alt blir gjort for deg av megleren, som har ansvar for spillerens informasjon, finner løsninger til tekniske problemer, i tillegg til å fullføre innskudd og uttak blant andre ting. På vår nettside finner du kun troverdige meglere som vi har testet og vært i kontakt med ; den mest troverdige blant alle er AsianConnect.

 • 1XBET
  Fantastisk odds, veldig stort utvalg, vinnere akseptert…Bookmaker som aksepterer norske gamblere uten å måtte ljuge om adressen![+]
 • 22BET
  Ny bookmaker som tilbyr høye odds, veldig lett å bruke, med en stor bonus og aksepterer norskeren.
 • MELBET
  En utmerket operatør, ikke kjent ennå, men med alt: høye odds, bonus hver dag, live-spill, streaming ... Norske spillere er velkommen[+]
 • BET IN ASIA
  Veldig komplett, det tillater å bruke Mollybet. Gir også tilgang til 9wickets (kopi av Betfair for trading). Nordmenn er akseptert.[+]
 • ASIAN CONNECT
  Troverdige megler…lett å bruke…Tilbyr Pinnacle og Sbobet…Norske spillere akseptert.[+]

Du er nesten i mål ! Les videre til neste seksjon!