Fordeler av å vedde på sport med en utenlandsk bookmaker

Er du lei av Norsk Tipping? Blir du irritert av reglene til online sports betting? Syns du oddsene til norske bookmakere er dårlige? Hvis det er saken har du flere grunner for å spille på utenlandske sports betting nettsider. Fordelene er mange. La oss kikke nærmere på det.

Sammenlign før innsats

Odds som matcher ditt talent

Vi har nevnt dette flere ganger før på vår nettside : du kan finne veldig fristende odds. Det må merkes at i Norge, da Norsk Tipping tok full kontroll av det norske markedet, at andre bookmakere fant seg i en situasjon som ble vanskelig å opprettholde. Det er skatt som må betales og oddsene reduserte med rundt 10%.

Se på dette eksemplet: Du vil satse på en Eliteserien fotballkamp. Oddsen til en seier for Lilleström over Molde er 3,00 på Norsk Tipping, men på en utenlandsk bookmakers nettside er oddsen til samme utfall muligens 3,25. Dette er bare i gjennomsnitt! Vi kan definitivt finne mye bedre odds ved å bruke en utenlandsk sports betting megler!

Mye større gevinster

I det lange løpet er forskjellen mellom norske og utenlandske bookmakere enormt når det gjelder gevinster. For å se tilbake på vårt tidligere eksempel, hvis ditt veddemål er en vinner tjener du ikke €200 fra en innsats av €100, men €225, og det kommer til å øke inntekten din mye mer, bare du velger riktige utfall. Men selvfølgelig jo mer du satser, jo mer vinner du. Dette er åpenbart en universell regel.

Bonuser, oddshandling og mye mer

Vi har allerede diskutert den fristende rekken av tilbud og kampanjer som er tilgjengelig fra utenlandske bookmakere og meglere. Men det er ikke slutten av fordelene. For eksempel, i tillegg til å motta bonus av opp til 150% på ditt første innskudd, lar utenlandske bookmakere og meglere deg spille såkalte « live betting » som betyr at du kan satse mens kampen allerede er i gang og da har du muligheten å se på hva som skjer litt før du satse.

Du kommer også til å like at du kan driver med oddshandling, en metod som lar deg ta en gevinst før kampen har startet (hvis du satser før kampstart). Selv om denne metoden gir ikke beste resultater hvis du ikke har en solid forståelse av .com bookmakere, er det verdt å undersøke det.

 • 1XBET
  Fantastisk odds, veldig stort utvalg, vinnere akseptert…Bookmaker som aksepterer norske gamblere uten å måtte ljuge om adressen![+]
 • 22BET
  Ny bookmaker som tilbyr høye odds, veldig lett å bruke, med en stor bonus og aksepterer norskeren.
 • MELBET
  En utmerket operatør, ikke kjent ennå, men med alt: høye odds, bonus hver dag, live-spill, streaming ... Norske spillere er velkommen[+]
 • BET IN ASIA
  Veldig komplett, det tillater å bruke Mollybet. Gir også tilgang til 9wickets (kopi av Betfair for trading). Nordmenn er akseptert.[+]
 • ASIAN CONNECT
  Troverdige megler…lett å bruke…Tilbyr Pinnacle og Sbobet…Norske spillere akseptert.[+]

Vil du lære mer?