Hvilken sports betting metod skal du velge?

Det er en ting at norske sports betting entusiaster som satser på utenlandske nettsteder vet veldig godt: sjansene av å vinne stort er større utenfor Norsk Tipping. Men for å vinne stort er det ikke nok å bare opprette en spillekonto hos en sports betting megler eller bookmaker. Nøkkelen er først og fremst å ha en stor bankroll og deretter kan du se etter fristende odds og kamper som du bør satse på.

Hvis du har ensjette sans for odds og bettingmuligheter er du klar for dine første utenlandske sports veddemål. Men hvilken bookmaker eller megler skal du velge ? Vi hjelper deg med det valget.

 • 1XBET
  Fantastisk odds, veldig stort utvalg, vinnere akseptert…Bookmaker som aksepterer norske gamblere uten å måtte ljuge om adressen![+]
 • 22BET
  Ny bookmaker som tilbyr høye odds, veldig lett å bruke, med en stor bonus og aksepterer norskeren.
 • MELBET
  En utmerket operatør, ikke kjent ennå, men med alt: høye odds, bonus hver dag, live-spill, streaming ... Norske spillere er velkommen[+]
 • BET IN ASIA
  Veldig komplett, det tillater å bruke Mollybet. Gir også tilgang til 9wickets (kopi av Betfair for trading). Nordmenn er akseptert.[+]
 • ASIAN CONNECT
  Troverdige megler…lett å bruke…Tilbyr Pinnacle og Sbobet…Norske spillere akseptert.[+]

Hvilken utenlandsk bookmaketr?

Er du lei av lisensierte sports betting nettsider i Norge? Det er vanlig; vi er også lei av dem. De betaler ikke spillerne sine nok og de er langt fra sjenerøse med sine tilbud og kampanjer. Kort sagt setter de ikke pris på kundene sine når de egentlig burde behandler dem som konger ! På internasjonale plattformer med troverdig lisens som 1xBet har spillere sjansen til å vinne mer ved å velge på kamper de selv velger.

Det bør noteres at 1xBet tilbyr markedets beste odds. Deres odds er så bra at spillere kan fort tjene penger ved å satse på « lav risiko » kamper. Velger du fra listen av utenlandske bookmakere [+] som vi gir deg, har du garanti at du kan nyte mye større gevinster. Du kan bli rik uten risikoen av å bli blakk.

De beste sports betting meglerne

Mens noen spillere er vant til å bruke nettsider som sammenligner odds fra forskjellige bookmakere eller verktøy som analyserer statistikker, er det best å bruke en utenlandsk sports betting megler [+] som er spesialist i sports betting.

Ved å opprette en konto hos en megler som PremiumTradings får du tilgang to noen av verdens største bookmakere. I tillegg er den slags tjenesten gratis og det er ingen begrensninger uansett hvilket land du bor i. Til slutt gjør meglere det mye lettere for deg å overse spillekontoene dine ved å ha en « alt under samme tak » løsning. Hvis du bruker en megler som AsianConnect, for eksempel, kan du vedde på flere sports betting plattformer. Umiddelbar tilgang til hundrevis av online sports betting nettsteder er ikke den eneste fordelen av å bruke en sports betting megler.

Hvorfor skal du velge megler?

Hvis du satser penger på en nettside som ike er godkjent av den norske staten betyr det ikke at du bryter loven. I motsetning viser det klokhet og framsyn fordi staten bryr seg ikke i det hele tatt om norske gamblere. Vi anbefaler alle fans av online sporets betting å skifte oppmerksomheten sin mot den slags tjenesten av følgende grunner:

 • Sjansen til å nyte markedets beste odds
 • Muligheten til å satse på betting exchange plattformer med store beløp
 • Kundeservice som er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken
 • Analytiske verktøy som lar spillere kommer fort i overskudd
 • Overse pengene du bruker/tjener på lett vis
 • Veldig høye innsatsgrenser...

Trenger du mer informasjon om utenlandske betting?

Under her ser du viktige ressurser du trenger for å få det meste ut av din gambling opplevelse: