Grunnene

Er du norsk? Nåværende lovverk i ditt land tillater deg ikke til å gamble for penger hos utenlandske sports betting plattformer. Det er foretrukket å bruke nettsteder som er lisensiert i den europeiske union, men det er ingenting som hindrer deg i bruker nettsider fra andre verdensdeler. I følgende artikkel kommer vi til å ikke diskutere tekniske metoder, men heller gir deg grunner til at du burde prøve lykken på gambling nettsider ikke godkjent av den norske staten.

Det rette stedet å lære

Hvorfor blir folk tiltrukket av utenlandske sports betting?

Ved å velge en utenlandsk betting nettside kommer du til å nyte fordeler som ikke fås på Norsk Tipping. De tilbyr bedre odds, et stort utvalg av forskjellige sport, og til slutt ekstraordinære bonuser.

Tilgjengelig odds fra bookmakere som opererer utenfor Norge

På sports betting nettsider som opererer i utlandet kan du benytte de beste mulige oddsene. Som du kanskje husker er odds måten du regner ut en potensiel gevinst. De er beregnet ved å bruke diverse matematiske kriterier og viser sannsynligheten (en seier til lag A, en seier til lag B eller uavgjort ) til et utfall.

Det bør merkes at odds er mye større hos utenlandske bookmakere fordi de er tilknyttet større utbetalinger. I tillegg skal du kunne øke din saldo ganske fort.

Et stort utvalg av sport og veddemål

På nettsider som ikke er godkjent av den norske staten har du muligheten til å satse på en stor rekke diverse kamper og arrangementer. I tilegg finner du sport som ikke alltid er representert i Norge som kanskje passer for deg! Disse sportene inkluderer cricket, landhockey, sandvolleyball og MMA o galle er tilgjengelige til å vedde på på gambling nettsteder som ender med .com, og det er ingen risiko for at du skal kjede deg!

Hvis ikke det var nok er det et veldig stort utvalg mulige veddemål på hver kamp. Asian handicap er mer populært på utenlandske nettsider i tillegg til flere garantier og « live betting » som gir deg muligheten til å spille på en kamp mens den pågår i sanntid. Da kan du se på hva som skjer i kampen før du tar en avgjørelse på eventuelle veddemål!

Fantastiske bonuser og kampanjer

Til slutt vil alle bookmakere som er lisensiert både i Europa og internasjonalt belønne deg med fantastiske gaver. Du vil motta disse gavene på høytider og du vil også motta bonuser og tilbud som matche din investering og din lojalitet. Ved å legge inn dit fåørste innskudd kan du motta velkomstbonuser av opp til €200. Sammenlign det med Norsk Tipping og du ser at forskjellen er veldig stor.

 • 1XBET
  Fantastisk odds, veldig stort utvalg, vinnere akseptert…Bookmaker som aksepterer norske gamblere uten å måtte ljuge om adressen![+]
 • 22BET
  Ny bookmaker som tilbyr høye odds, veldig lett å bruke, med en stor bonus og aksepterer norskeren.
 • MELBET
  En utmerket operatør, ikke kjent ennå, men med alt: høye odds, bonus hver dag, live-spill, streaming ... Norske spillere er velkommen[+]
 • BET IN ASIA
  Veldig komplett, det tillater å bruke Mollybet. Gir også tilgang til 9wickets (kopi av Betfair for trading). Nordmenn er akseptert.[+]
 • ASIAN CONNECT
  Troverdige megler…lett å bruke…Tilbyr Pinnacle og Sbobet…Norske spillere akseptert.[+]

Fortsatt usikker?