Utvalg av sports betting meglere

Hvilken bookmaker eller megler bør du velge for utenlandske sports betting? Vi har allerede prøvd å svare på dette spørsmålet ved å understreke at du må tenke på dine personlige behov før du velger. Hvis du tenker kanskje at du vil bruke en sports betting megler, håper vi at det som har skrevet her hjelper deg å komme til avgjørelsen.

MeglereBeskrivelse

Kjennere vil sette godt pris på tilgangen til Mollybet for å gjøre sine innsatser blant de største asiatiske bookmakerne med de beste oddsene. Du får tilgang til Sbobet, Pinnacle, Betfair (betting), SingBet, BetIsn og Maxbet.

For odds handling, har du tilgang til Matchbook og 9Wickets (en kopi av Betfair).

Oppdag en mer detaljert beskrivelse av tilbudet på BetInAsia.

Denne megleren er den letteste å komme I gang med; den har lavinnsats veddemål, minste innskudd av €20 og et veldig brukervennlig grensesnitt. Antall bookmakere er begrenset, men de viktige er her (Pinnacle og Sbobet). Grensesnittet og kundeservice er på engelsk og du kan se på hele historien av dine veddemål.

Du kan lese mer på AsianConnects anmeldelsesside.

Norske statsborgere ikke akseptert

Det er et bredt utvalg av utenlandske bookmakere, inkludert noen av de mest populære som Betfair, Pinnacle, IBC, Matchbook og mange flere. En av denne bookmakerens egenskaper er at de tilbyr en tjeneste som automatisk velger fra beste tilgjengelig odds fra alle bookmaker-partnere når du satser.

Også er det ingen innsatsgrenser og vinnere er velkommen. Denne nettsiden er egentlig best for profesjonelle gamblere.

Les alle detaljene om SportMarket.

Velg den rette megleren hvis du er norsk

Det viktigste av alt er å velge den rette megleren. Vi har teste mange o getter vår mening er PremiumTrading og AsianConnect de beste, uten tvil, og de oppfyller alle forventningene ti norske spillere som er lei av Norsk Tipping. Vi har jobbet sammen med disse tre nettsidene og vi kjenner alle veldig godt. De er pålitelig og profesjonelle og de tilbyr alle tjenester du kommer til å trenge.

Hvis sikkerhet og pålitelighet er de to viktigste kriterier når du velger en bookmaker som nordmann, må du huske at det er en tredje faktor som ofte er glemt : hvor lett det er å fullføre inskudd og uttak og hvor fort det skjer. En megler som betaler regelmessig, fort og på diskret måte kan være forskjellen mellom gode og dårlige meglere. Vi også anbefaler at du opprette konto med Neteller for å bruker for lle dine gamblingsaktiviteter.

Sports betting meglere: et valg som gir deg fred og ro

En megler er en tredjepart mellom online gambleren og en bookmaker. Megleren bringer de to andre sammen. Å gamble på denne måten lar deg finne sports betting nettstedet som har alt du trenger og det gir bookmakeren tilgang til nye kunder. Det er en vinn for bege sider. Megleren tjener penger av å ta en prosentandel av det du vinner. I tillegg når du som norske spiller åpner en konto på en utenlandsk sport betting nettside må bookmakeren betale megleren for administrasjons- og registreringskostnader.

En sports betting megler gir deg en fantastisk mulighet til å få best odds og tilgang til mange spennende veddemålsmuligheter. Ved å bruke megler får du tilgang til mange bookmakeres nettsider uten å måtte registrere på noen av dem – megleren tar seg av alt og alle veddemålene står på en konto.Hvis du er bekymret for mulige adminstrasjons- eller tekniske problemer kan du slappe helt av, fordi meglere som PremiumTradings og AsianConnect har vel ;dig bra kundestøtte som alltid er tilgjengelig. Du får alltid svar fra begge to innen et døgn. Nå holder du alle nøklene i hendene dine for å kunne velge den beste megleren for norske spillere.

Er du mer bookmaker eller megler?

Vi hjelper deg finne partneren du trenger: