De beste sports betting nettsidene utenfor Norge

Selv om den norske staten kun tillater Norsk Tipping å tilby sine tjenester på nettet i Norge er det flere og flere gamblere som begynner å se på utenlandske sports betting nettsider. Men hvilken utenlandske bookmaker eller megler bør du velge ? Vi skal prøve å besvare dette spørsmålet her og som vanlig skal vi gjøre det med ærlighet.

Sportsspill nettsideBeskrivelse
1XBET

Dette er en russisk betting nettside som aksepterer norske gambler selv med IP-adresse og gateadresse i Norge.

Oddsene deres er veldig bra, det er et strålende utvalg av veddemålsmuligheter og du kan satse stort om du vil. Vinnende spillere blir kke bannlyst og betalinger blir ikke blokkert.

Denne nettsiden tilbyr også den fantastiske muligheten til å satse ’in-play’ eller mens kampen pågår, som er gratis å bruke for alle spillere. Det er mange andre tilgjengelige tilbud for alle – ikke bare nye spillere ;)

Finn mer informasjon på 1xbets detaljert anmeldelse.

MELBET

En annen stor russisk bookmaker som aksepterer oss uten et spørsmål gjennom en veldig enkel anf rask registrering prosess.

Oddsene er høye, live streaming på store arrangementer er gratis med et imponerende live-spill-tilbud. Operatøren foreslår også enkle og komplette mobilapper.

Les mer om melbet i min anmeldelse.

Hvordan velger man en mulig utenlandsk bookmaker?

Til tross for at staten har forbud mot mye online betting (noe som vi minner deger helt unødvendig) er det mange spillere som velger å satse pengene sine på bookmakere med lisens i utlandet. Det bør merkes at disse bookmakerne er mye mer attraktive enn Norsk Tipping. Det kan vel sies at utenlandske bookmakere har egenskaper som ingen norsk bookmaker har.

Egenskaper som er i utenlandske bookmakeres favør:

  • Bedre odds og vinnesjanser
  • Større bonuser og kampanjer
  • Større spillersamfunn
  • Mange innskudds- og uttaksmuligheter
  • Muligheten til å spille kasinospill
  • Muligheten å satse å mange forskjellige sport

Tre viktige punkter/faktorer

Vi presenterer deg med detaljer om tre faktorer som er viktige når du skal vedde på utenlandske sport (eller i Norge).

Har de en mobil app?

Du har kanskje ikke tenkt på det, men det er fristende hvis du kan ta med deg sports betting overalt. En utenlandsk bookmaker som 1XBet. For eksempel, gir kundene sine en app som fungerer med iOS, Android og iPhone. Det blir selvfølgelig bedre med en utenlandsk konto for å kunne bruke sånne applikasjoner. Alt du må gjøre er å satse på den kampen du vil vedde på, uansett klokkeslett eller hvor du befinner deg – og det kan du ikke sette prislapp på.

Tilbyr de et godt sportsutvalg?

Selvfølgelig bør alle bookmakere tilby et sportsutvalg som matcher dine forventninger. En bookmaker som 1XBet tilbyr mange sport, mange arrangementer, og mange turneringer – lokale og internasjonale. I tillegg til utvalget av sport er det viktig å se på odds og forskjellige veddemålstyper som er tilgjengelige. Jo mer uvanlige veddemålene er og jo mer av dem det er, jo større blir dine vinnesjanser.

Har de en trygg og sicker nettside?

Det er ekstremt viktig at all gamblingen din blir gjort på et troverdig og trygt miljø. Det er også veldig viktig at dine personlige opplysninger er ikke kompromissert på noen måte. Hvis du bruker en VPN og betaler for det er din sikkerhet allerede garantert. Men hvis du bruker en utenlandsk bookmaker, må du være sikker på at de bruker http-protokoll og at all data er kryptert med SSL 128-biter teknologi.

Burde du bruke en utenlandsk bookmaker eller en megler?

Vi hjelper deg å finne den mulige partneren for reisen din: